Tammikuu 2015

Pikkuhiljaa joulun jälkeen alkaa heräilemään taas musiikin pariin.

Muutama apurahahakemuskin on vireillä joka saattaa mahdollistaa tulevallekin vuodelle jotain uutta pienempää musiikkiprojektia. Uusi levy saa vielä odottaa mutta visio vähemmän aikaa vievälle projektille on jo odottamassa hyllyllä.=) Kovin on tullut toiveita jo uudesta levystä samalla kokoonpanolla mutta katsastelemme rauhassa milloin jää aikaa ja voimia uudelle levyprojektille. Ja mitä tuo uusi levy sitten ehkä pitäisi sisällään…?

”Pöytälaatikkoon” on syntymässä uusia sanoituksia ja olenkin luvannut toimittaa ne heti Ilialle sävellettäväksi kunhan jotain valmista saan aikaiseksi. Ideoita kyllä on, vie vaan tovi aikaa pukea ne sanoiksi. Ehkäpä laulun voisi toteutetaankin sitten useammalle äänelle…

 

Nettikauppa on tauolla lokakuun alkuun saakka mutta Rauha ja Ihme-levyjä voi tilata hintaan 20e kpl ja kaksi levyä 35e. Postikulut Suomeen 3e ja muualle maailmalle 5e. Voit tilata esim. sähköpostilla: info@kaisapeni.com tai ostaa suoraan jälleenmyyjältä tai yhteyshenkilöltä. Tiedot löytyvät nettisivuilta.

Galleriasta löytyy nyt myös koottuna lehtileikkeitä ja kuvia matkan varrelta.

 

Jouluisesta Kamarikonsertista kerääntyi tuntuva summa Ebola uhrien hyväksi ja se lämmittää vielä mieltä. Ihmisiä oli yllättävän paljon kerääntynyt kotoisaan joulumusiikki konserttiin niinkin lähellä joulua kuin 22.12 . Konsertin ohjelmassa lauloimme Ihme-levyn ohjelmiston ja yhteislauluna Maa on niin kaunis. Lopuksi kuultiin yllätysnumerona Helsingin Sibelius-lukion mieskvartetin esittämänä tiernapojat.

Siitä alkoi joulutunnelma, lumisesta Helsingistä:-)

 

 

HaavistollaKaisa Haavisto 2014 001 Korjattu

 

Kommentit