Rentoutusta ja hyvää oloa hoidosta

Pysähdy kiireen keskellä ja tule nauttimaan voimaannuttavasta
Sähkö-laser akupunktio hoidosta!

AJANVARAUS SÄHKÖISESTI TÄSTÄ!

-Kehon tasapainotus
-Rentoutus
-Uni
-Vastustuskyky
-stressi
-kivut
-lihasjumit
Asiakaskokemuksia:
”Olen reilu 40v mies. Olen saanut neulattomasta akupunktio hoidoista suuren avun. Minulla on psyykkinen sairaus, lapsuudesta tulleita traumoja. Hoitojen jälkeen painajais unet ovat jääneet pois ja olen nähnyt nyt normaaleja unia. Lääkitystä saadaan myös nyt vähentää. Olo on muutenkin selkeämpi ja energisempi.”

”Moi, ihan vaan kerron että nukuin kun tukki 
viime yönä klo 23-8.00 mitä ei ole hetkeen tapahtunut. Muutenkin olo parempi. Tykkään!!!!”

”Sun hoito on auttanut. mun käsi on ollut jo kaksi päivää hyvässä kunnossa. La vielä ”haki paikkaansa” todennäköisesti. Su oli jo hyvä.Suuret kiitokset.”

”Yllätyin miten rentouttava ja miellyttävä hoito sähkö-laser akupunktio on.
Turhaan jännitin etukäteen.
Nyt tiedän kenelle haluan kertoa tästä”

”Pidän tästä hoitomuodosta siksi että tämä perustuu johonkin. (kliinisiin tutkimuksiin)
Olen onnellinen että olen löytänyt tämän hoitomuodon.
Olen saanut tästä apua monenlaisiin vaivoihin mutta parasta on rentoutuminen!”

”Olen käynyt kolme kertaa sähkölaserakupuntiossa Kaisan luona. Ensimmäisen ajan Kaisa järjesti todella nopealla aikataululla, kun kärsin pahasta noidan nuolesta.  Sain jo ensimmäisestä akupunktiokerrasta apua ja selkäkipu alkoi helpottaa ja lihakset rentoutuivat. Olen tuntenut oloni Kaisan tekemän akupunktion jälkeen rentoutuneeksi, mutta olen saanut myös lisää energiaa. Akupunktio on vaikuttanut mielialaan positiivisesti ja pistänyt aineenvaihdunnan liikkeelle. Suosittelen Kaisan tekemää sähkölaserakupunktiota monenlaisiin tilanteisiin ja vaivoihin. Olen kokenut, että olen saanut kokonaisvaltaista apua. Pelkän oireiden hoidon sijaan sähkölaserakupunktiossa keskityttiin oireiden taustalla oleviin syihin. Kaisa tekee sähkölaserakupunktiota lempeästi, asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen.”

”Olen lähes 70 vuotias eläkeläinen monilla perinnöllisillä vaivoilla varustettu. Arkielämääni eniten kiusaa levottomat jalat. Niihin löytyy onneksi lääkkeitä mutta kuten monet muutkin lääkityksetkin, lääkkeiden annostus koko ajan lisääntyy!
Löysin Kaisa Penin sivuilta netistä uuden hoitomuodon ilman mitään ” myrkkyjen” syöntiä! En tässä osaa kertoa hoidon virallista nimeä mutta mielestäni se on eräänlaista sähkö akupunktiota. Lopputulemana hoito on miellyttävää ilman kipua. Olen saanut huomattavasti apua jalkoihini, sen lisäksi heikentynyt kuuloni on ihmeellisesti palautunut osittain! Suosittelen kovasti Kaisalla käyntiä, terveyttä kannattaa vaalia!”

”Junnaako elämäsi paikoillaan? Tuntuuko, että toistuvasti on energian puute, eikä mitään tahdo jaksaa? Nämä olivat minulle hyvin tuttu tunne ja vaihe elämässäni menneenä kevättalvena, sekä jo pidemmän aikaa. Mutta löysin ihanan energialähteen, kun sain syntymäpäivälahjaksi 3 sarjan lahjakortin Kaisan lasersähköhoitoon. Menin hoitoon sillä mielellä, että kokeillaanpa. Mutta yhtään en ole katunut, päinvastoin. Voin lämpimästi suositella tätä hoitomuotoa ihan jokaiselle. On niin voimauttavaa, kun on taas energiaa jo pelkkiin päivittäisiin puuhiin, mutta myös energiaa odottaneisiin projekteihin. Ja mikä parasta, hoidon ansiosta olen saanut säilyttää kohtuni, joka kookkaan myoman vuoksi oli jo leikkauslistalle laitettuna. Tämä hoitomuoto palvelee aivan solutasolla, niimpä veriarvoni ovat alkaneet parantua ilman lääkitystä, mikä taas antaa nousevalle energialle potkua😊.Itselläni tämä hoitomuoto saa jatkoa, aion käydä ylläpitohoidoissa säännöllisesti.Otappa sinäkin askel kohti parempaa ja lähde kokeilemaan tätä hoitoa. Voit huomata, että vaikutuksiin ei tarvitse pettyä!

– Äiti 43v-”

MSF-hoito on osoittautunut ylivoimaiseksi eri ärsytystapojen vertailussa akupunktiossa. Hoitomuotoa on kutsuttu joissakin tieteellisissä piireissä vuosisatamme yhdeksi suurista lääketieteellisistä saavutuksista. Tärkeätä osaa hoidoissa näyttelevät myös ravinto-oppi, vitamiinit ja hivenaineet sekä niiden kokonaisvaltainen käyttö. Asiakkaat kokevat hoitotapahtuman miellyttäväksi, helpoksi ja tehokkaaksi.

Hoitohuone:

Saraharjunkatu 3, 41340 Laukaa

*Linja-auto aseman vieressä.
Talon osoite muuttunut maaliskuussa 2020. Hoitohuoneeni sijaitsee Saraharjunkadun päässä vasemmalla.
Tumma matala tiilirakennus jossa mm. Ompelimon tilat. (vanha teletalo)

Rakennuksen päädyn takana (autotallin ovien takana) on ovi jossa sisäänkäynti. Ovi on lukossa, tulen ovelle vastaan.

P.0453499450

AJANVARAUS SÄHKÖISESTI TÄSTÄ!

HINNASTO:

1h 69,-

0,5h 39,- (lapset) varaa aika puhelimitse!

Kommentit