NEULATON AKUPUNKTIO

NYT SÄHKÖINEN AJANVARAUSJÄRJESTELMÄ KÄYTÖSSÄ!

Jos et löydä aikaa kalenterista, soita niin katsotaan sinulle sopiva aika. 

 

Mitä neulaton akupunktio on:

Länsimaalaistettu (MSF) hoitomuoto,
jossa käytetään pehmytlaseria, pehmytsähköä sekä hoitovaloja.
Neulaton akupunktio on hyvinvointia tukeva hoitomuoto myös perinteisen lääketieteellisen hoidon rinnalle.

Mitä neulattomalla akupunktiolla voidaan hoitaa?

Kiputiloja, myös mm. nivelten kulumista johtuvia kiputiloja, huonosti paranevia murtumia ja vammoja, kehon tasapainoa, stressiä, unta, nepsy-oireita, liikkuvuutta, puutumistiloja, myös vanhoja vammoja, kehon erilaisia epätasapainotiloja, voidaan kohdentaa esim: verenpaine, sokeritasapaino, vatsantoiminta jne.

Milloin neulaton akupunktio ei sovi:
Neulaton akupunktio sopii hyvin monenlaisiin tilanteisiin ja useimmiten esteitä hoitamiselle ei ole.
On erityistilanteita (esim. Vahvat lääkitykset) joissa suunnitellaan hoidon ajoittaminen ja alkamisaika sopivaksi.
Jos mietit hoidon sopivuutta, kannattaa keskustella oman lääkärin kanssa, sekä olla yhteydessä myös minuun ennen hoidon varaamista.

Neulaton akupunktio
Laukaantie 26
41340 Laukaa
P.0453499450
kaisa.peni@gmail.com
vello.fi/kkpenioy

Tervetuloa!😃

Asiakaskokemuksia

KIITOS KAISA ❤️ 

”Kuulin aikoinaan ystävältäni sinusta ja ajattelin tulla testaamaan , koska olin käynyt useilla kymmenillä eri hierojilla ja apua kipeisiin jalkoihin, selkään, hartioihin ym en ollut saanut. Siskoni toi minut ja juuri ja juuri pääsin köpöttämään luoksesi ja kun tulin hoidostasi ,niin sisko ei ollut uskoa silmiään kun melkein hypin autolle …Itselläni olo oli aivan ihana suorastaan uskomaton .. suosittelen sinua ehdottomasti täydellä sydämellä ❤️❤️ T:Tuula” 

”Olet hoitajana lämmin, asiantunteva ja helposti lähestyttävä!


”Hoitosi on vaikuttanut minulla myönteisesti tunteiden käsittelyyn haastavassa elämäntilanteessa. Hoidon jälkeen on pystynyt paremmin sanoittamaan kuormittavia mielessä olevia asioita ja purkamaan kehossa tuntuvia tunteita. Olo on tullut kevyemmäksi ja mieli virkeämmäksi! Sydämellinen kiitos Kaisa hoidoista!”

”Hei Kaisa
Viime syksynä kävin kolmen kerran hoitojakson kauan kestäneen iskias- tyyppisen kivun takia. Hoitojen jälkeen tuota kipua ei ole ollut. Eli hoitosi mitä ilmeisemmin tehosi vaivaan.”

”Hoitopalaute ❤️ Minulla oli pitkään jatkunutta lonkkakipua enkä  pystynyt nukkumaan kyljelläni. Kipu vaikutti myös kävelyyn. Vaivaan ei löytynyt apua lääkäriltä eikä fysioterapiasta. Sitten kuulin neulattomasta akupunktiosta. Muutaman hoitokerran jälkeen kipu oli poissa! Jatkan käyntejä sarjana aina, kun lonkka alkaa oireilla. Minulle tämä hoitomuoto on antanut suuren avun – Kiitos Kaisa 🙏”

”Palaute: Kaisa on aito, empaattinen, intuitiivinen ja sydän auki työtään tekevä hoitaja, joka osaa kuunnella ja aistia myös asiakkaan sanatonta kieltä. Lämmin suositus!”

”Jonkin aikaa sitten sain sinulta neulatonta akupunktiota. Olin etukäteen koittanut ottaa hoidosta selvää, mutta olin silti epäluuloinen sen tehosta. Olkapään vaivaan kokeilin hoitoa ja kun kokonaisvaltainen kehon stressitila oli huipussaan, olin yllättynyt kuinka rento olo siitä tulikaan. Muistan erittäin hyvin kuinka hyvät unet nukuin hoidon jälkeen. Mutta olkapään kipuilu helpotti myöskin. Sain näitä hoitoja useamman kerran ja vaste oli joka kerta yhtä hyvä. Nyt tauon jälkeen täytyykin jatkaa hoitoja, nähdään. Kiitos Kaisa!”

”Olen käynyt neulattomassa akupunktiossa nyt yli 2 vuotta. Ystäväni suositteli sitä ja varasin ajan nivelvaivojeni vuoksi. Ensimmäisen kerran jälkeen olo oli huomattavasti parempi. Muutaman hoitokerran jälkeen kokeilin, pärjäänkö ilman nivelrikkolääkkeitä, joita käytetään sykleissä, ei jatkuvasti. Kaisan hoito auttoi niin, että pärjäsin ilman lääkehoitoa.”

”Neulaton akupunktio on kokonaisvaltainen hoito, ei vain tietyn vaivan hoitoa. Aineenvaihdunta ja unen laatu on parantunut. Hoidon jälkeen on erittäin rentoutunut olo. Nykyään käyn enemmän kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vuoksi hoidossa kuin jonkun tietyn vaivan vuoksi.”

”Suosittelen lämpimästi! Olen käynyt Kaisalla hoidossa neljä kertaa. Oireita on ollut monenlaista ja aika laajasti olen huomannut avun. Apua sain mm. vatsan toimintaan, toimii nyt tasaisemmin. Tinnitys ja päänsärky on helpottanut. Ja jalan hermosärky on vähentynyt ja yleisesti vireystila on kohonnut. Kiitos Kaisa avusta! -Mies 48″

”Ensimmäisellä hoitokerralla selkäkivuista jäi osa hoitopöydällesi ja pääsin palaamaan töihin, sain nukuttua yön heräämättä. Toisella hoitokerralla kivut jälleen väheni. Kolmen päivän päästä kipu oli vain muisto. Iso kiitos Kaisa”

”Olen reilu 40v mies. Olen saanut neulattomasta akupunktio hoidoista suuren avun. Minulla on psyykkinen sairaus, lapsuudesta tulleita traumoja. Hoitojen jälkeen painajais unet ovat jääneet pois ja olen nähnyt nyt normaaleja unia. Lääkitystä saadaan myös nyt vähentää. Olo on muutenkin selkeämpi ja energisempi.”

 

”Hei! Pitää nyt oikein viestiä laittaa kun mulla on alkanut verenpaineet normalisoitua ja oon saanut vähentää lääkettä. Oon niin onnellinen💕 Voisin ens viikolle ottaa seuraavan ajan”

 

”Moi, ihan vaan kerron että nukuin kun tukki viime yön klo 23-8.00 mitä ei ole hetkeen tapahtunut. Muutenkin olo parempi. Tykkään!!!!”


”Lusikka ei kilise hampaissa eikä olkapäät ole kipeytyneet, vaikka olen kolannut paljon lunta. 
Syöminen onnistuu ”tuttinakädellä”, joka ei enää tutise. Polvikipua ei enää ole. Jos jännitin sormeni nyrkkiin, taikka suoristin, tutina ikäänkuin syttyi. Sait kerralla kädestäni ”tutinan”. Kiitos avustasi.”

”Ai että, niin rentouttava hoito. Nukuin oikein makoisat yöunet. Yläkroppa tuntuu vähemmän kireältä, kiitos.”

”Sun hoito on auttanut. mun käsi on ollut jo kaksi päivää hyvässä kunnossa. La vielä ”haki paikkaansa” todennäköisesti. Su oli jo hyvä.Suuret kiitokset.”

”Yllätyin miten rentouttava ja miellyttävä hoito sähkö-laser akupunktio on.
Turhaan jännitin etukäteen.
Nyt tiedän kenelle haluan kertoa tästä”

”Pidän tästä hoitomuodosta siksi että tämä perustuu johonkin. (kliinisiin tutkimuksiin)
Olen onnellinen että olen löytänyt tämän hoitomuodon.
Olen saanut tästä apua monenlaisiin vaivoihin mutta parasta on rentoutuminen!”

 
 

”Olen käynyt kolme kertaa sähkölaserakupuntiossa Kaisan luona. Ensimmäisen ajan Kaisa järjesti todella nopealla aikataululla, kun kärsin pahasta noidan nuolesta.  Sain jo ensimmäisestä akupunktiokerrasta apua ja selkäkipu alkoi helpottaa ja lihakset rentoutuivat. Olen tuntenut oloni Kaisan tekemän akupunktion jälkeen rentoutuneeksi, mutta olen saanut myös lisää energiaa. Akupunktio on vaikuttanut mielialaan positiivisesti ja pistänyt aineenvaihdunnan liikkeelle. Suosittelen Kaisan tekemää sähkölaserakupunktiota monenlaisiin tilanteisiin ja vaivoihin. Olen kokenut, että olen saanut kokonaisvaltaista apua. Pelkän oireiden hoidon sijaan sähkölaserakupunktiossa keskityttiin oireiden taustalla oleviin syihin. Kaisa tekee sähkölaserakupunktiota lempeästi, asiakasta kuunnellen ja kunnioittaen.”

 
 
”Olen lähes 70 vuotias eläkeläinen monilla perinnöllisillä vaivoilla varustettu. Arkielämääni eniten kiusaa levottomat jalat. Niihin löytyy onneksi lääkkeitä mutta kuten monet muutkin lääkityksetkin, lääkkeiden annostus koko ajan lisääntyy!
Löysin Kaisa Penin sivuilta netistä uuden hoitomuodon ilman mitään ” myrkkyjen” syöntiä! En tässä osaa kertoa hoidon virallista nimeä mutta mielestäni se on eräänlaista sähkö akupunktiota. Lopputulemana hoito on miellyttävää ilman kipua. Olen saanut huomattavasti apua jalkoihini, sen lisäksi heikentynyt kuuloni on ihmeellisesti palautunut osittain! Suosittelen kovasti Kaisalla käyntiä, terveyttä kannattaa vaalia!”
 
 

”Junnaako elämäsi paikoillaan? Tuntuuko, että toistuvasti on energian puute, eikä mitään tahdo jaksaa? Nämä olivat minulle hyvin tuttu tunne ja vaihe elämässäni menneenä kevättalvena, sekä jo pidemmän aikaa. Mutta löysin ihanan energialähteen, kun sain syntymäpäivälahjaksi 3 sarjan lahjakortin Kaisan lasersähköhoitoon. Menin hoitoon sillä mielellä, että kokeillaanpa. Mutta yhtään en ole katunut, päinvastoin. Voin lämpimästi suositella tätä hoitomuotoa ihan jokaiselle. On niin voimauttavaa, kun on taas energiaa jo pelkkiin päivittäisiin puuhiin, mutta myös energiaa odottaneisiin projekteihin. Ja mikä parasta, hoidon ansiosta olen saanut säilyttää kohtuni, joka kookkaan myoman vuoksi oli jo leikkauslistalle laitettuna. Tämä hoitomuoto palvelee aivan solutasolla, niimpä veriarvoni ovat alkaneet parantua ilman lääkitystä, mikä taas antaa nousevalle energialle potkua😊.Itselläni tämä hoitomuoto saa jatkoa, aion käydä ylläpitohoidoissa säännöllisesti.Otappa sinäkin askel kohti parempaa ja lähde kokeilemaan tätä hoitoa. Voit huomata, että vaikutuksiin ei tarvitse pettyä!

– Äiti 43v-”

MSF-hoito on osoittautunut ylivoimaiseksi eri ärsytystapojen vertailussa akupunktiossa. Hoitomuotoa on kutsuttu joissakin tieteellisissä piireissä vuosisatamme yhdeksi suurista lääketieteellisistä saavutuksista. Tärkeätä osaa hoidoissa näyttelevät myös ravinto-oppi, vitamiinit ja hivenaineet sekä niiden kokonaisvaltainen käyttö. Asiakkaat kokevat hoitotapahtuman miellyttäväksi, helpoksi ja tehokkaaksi.

Hoitohuone:

Laukaantie 26, 41340 Laukaa

P.0453499450

AJANVARAUS SÄHKÖISESTI TÄSTÄ!

HINNASTO:

1h 69,-

 

Vuosituhansia vanhasta hoidosta kehitetty neulaton ja miellyttävä hoitomuoto

Sähkö-laser akupunktio
Msf on lyhennys sanoista ”Mäkelän sähköfysiologinen kuntoutusmenetelmä”.
Tämä kuntoutusmenetelmä perustuu 70-luvulla alkaneeseen Prof. Reijo Mäkelän aloittamaan ja hänen tyttärensä Prof. Anu Mäkelän jatkamaan ja edelleen kehittämään tutkimustyöhön ja sen sovellutuksiin.
 
 
 
Hoidon aikana akupunktiopisteitä stimuloidaan ”kynällä”, josta tulee hoitavaa, low-level tyyppistä pehmytlaseria ja matalataajuista sähkövirtaa sekä käytetään erilaisia valoklustereita suoraan kudokseen.
 
 
 
Asiakkaat kokevat hoitotapahtuman miellyttäväksi, helpoksi ja tehokkaaksi.
Korvan pisteiden hoito. Selän pisteiden hoito.
Korvan akupisteiden ja selän akupisteiden hoitoa sähkölaser -kynällä.
 
 
 
Msf-kuntoutuksen etuja
• Hoidossa ei käytetä neuloja, laitteen kynää käytetään ainoastaan ihon pinnalla.
• Hoito on erittäin tarkka, koska Elaps-laite ilmoittaa, milloin kynä on täsmälleen akupunktiopisteessä.
Tämä perustuu siihen, että akupunktiopisteillä on alhainen sähköinen vastus.
• Hoito sopii kaikille ja kaiken ikäisille. Voidaan hoitaa myös sydäntahdistinpotilaita turvallisesti.
• Kliinisesti tutkittu, turvallinen ja tehokas.
 
 
 
 
 
Hoitotulosten kannalta merkittävää on kuinka nopeasti hoitoon hakeutuu.
Jotkut vaivat häviävät tai lievittyvät jo yhdellä hoitokerralla. Kroonisen vaivan hoito vaatii useamman hoitokerran.

Msf-kuntoutuksessa pyritään selvittämään vaivojen perussyitä ja sitä kautta pääsemään hyviin hoitotuloksiin. Eri akupunktiopisteiden sähköisen vastuksen mittaamisella on tärkeä merkitys perussyiden löytämiselle. Sähkövirta kulkee ihmiskehon läpi, joka taas vaikuttaa kaikkien solujen toimintaan. Msf-testauksella, joka suoritetaan ensimmäisella hoitokerralla, tutkitaan sisäelimien kunto. Testi paljastaa hyvin herkästi poikkeavuudet eri elimien toiminnassa. Jo varhaisessa vaiheessa toimintahäiriöt huomataan ja näin voidaan ennaltaehkäistä sairauden puhkeaminen. Tuntemalla sairauden tai vaivan perussyy, voidaan sähköimpulssi ohjata haluttuun kehon osaan akupunktiopisteen kautta.

Mm. korvalehdessä sijaitsee akupunktiopisteet kaikille elimille ja kehon osille. Nämä näyttävät, onko jonkin rauhasen toiminta normaalia vai ei. Ruokavaliossakin voi olla korjaamisen varaa.

Korvan pisteiden hoito. Selän pisteiden hoito.
Korvan akupisteiden ja selän akupisteiden hoitoa sähkölaser -kynällä.

Elaps Cluster
Elaps 4 -laite ja laserkynät