Theta healing hoito

Nyt sähköinen ajanvaraus käytössä,

valinta mahdollisuus hoitoon myös zoom videon välityksellä!

ThetaHealing

Jos olet valmis tuulettamaan uskomuksia ja vapautumaan mielesi kahleista tai haluat saada positiivista muutosta ja terveyttä elämääsi, kannattaa tulla kokeilemaan Theta Healing-hoitoa.

Theta Healing-hoidossa puramme uskomuksia, negatiivisia tunteita ja pelkoja jotka rajoittavat, sairastuttavat ja vähentävät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi niin henkisen, fyysisen kuin tunnekehon tasolla. Rajoittavat uskomukset ovat esteenä esimerkiksi fyysiselle parantumisellemme, raha-asioissa, itsemme arvostamisessa, elämäntehtävän löytämisessä tai oman voiman löytämisessä.

Osa uskomuksistamme, ajatusmalleistamme ja asenteistamme ovat tiedostamattomia. Osan uskomuksista tiedostamme, mutta emme välttämättä edes tiedä mistä ne kumpuavat. Imemme uskomuksia itseemme esimerkiksi muiden sanoman perusteella. Jo yksikin toisen sanoma asia voi jäädä uskomukseksesi. Uskomukset voivat myös periytyä edellisiltä sukupolvilta Dna:ssamme.

Nämä mieleemme kerätyt uskomukset voivat rajoittaa ja sairastuttaa meitä eri tasoilla.

Lihastestauksen avulla voimme helposti testata, mitkä uskomukset vaikuttavat meissä. Uskomukset voivat olla tiedostamattomia tai tiedostettuja. Hoidon jälkeen voimme testata uskomukset uudelleen, ja nähdä niiden poistuneen meistä.

Theta Healing-hoito on nopea ja mukava tapa saada apu sinua rajoittaviin, kiinnipitäviin uskomuksiin. Hoidossa työskentelemme aivojemme rentoutuessa Theta-taajuudelle. Hoitotapa toteutuu keskustelun ja tunnekokemusten  avulla. Hoitojen määrää riippuu hoidettavasta asiasta. Joillekin kerta riittää ja joidenkin asioiden kanssa voidaan tarvita useampi kerta.

Hoito voidaan toteuttaa myös video yhteyden kautta. Se on siten myös yhtä tehokas.

Hoitohuone:

Saraharjunkatu 3

41340 Laukaa

p.0453499450

HINNASTO:

60 min. 69;-

Täältä löydät sertifikaattini.

Varaa aika sähköisesti!