YHTEISVASTUUKONSERTTI Kuusankoskella

YHTEISVASTUUKONSERTTI

Kuusankosken srk:n Nuorten Kuoro ja Pohjois-Kymen Musiikkiopiston laulunopiskelijat konsertoivat yhteisvastuukeräyksen hyväksi Kuusankoskitalon Kuusaa-salissa torstaina 22.5. klo 19.

Nuorten kuoro valmistautuu parhaillaan konserttimatkaansa, joka toteutetaan Saksaan Frankfurtiin 1.-7. kesäkuuta 2014. Kuoro esittää Yhteisvastuukonsertissa lähestyvän konserttimatkan ohjelmistoaan. Nuorten kuoroa ja laulajia konsertissa säestävät Kouvolalaiset musiikin ammattilaiset pianisti Joel Papinoja ja huilisti Eija Puukko. Konsertin johtaa Timo Vikman.

Useammat konsertin soololaulajista ovat opiskelleet laulua musiikkiopistossa vuosien ajan. Konsertissa laulaa myös laulajanuransa alkutaipaleella olevia oppilaita. Laulajien opettajana toimii laulupedagogi Mari Lavikainen. Lavikainen toimii laulunopettajana Pohjois-Kymen musiikkiopistossa ja on tunnettu myös Vanitatum Vanitas -laulu-yhtyeestä.

Konsertissa kuullaan mm. A. Vivaldin, J. S. Bachin, O. Merikannon ja J. Sibeliuksen musiikka sekä suomalaisia kuoroklassikoita. Kuoro esittää yhdessä Joel Papinojan kanssa myös osia Tšekkiläisen Miloš Bok:in teoksesta Missa Brevis in Es. Kuusankosken kirkossa syksyllä 2012 kokonaisuudessaan kuultu teos on tunnettu taiturimaisista piano-osuuksistaan ja iloittelevasta kuoroharmoniasta.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 10 €. Konsertin tuotto yhteisvastuukeräyksen hyväksi.

https://www.facebook.com/events/294598927382142/

Kommentit